Sepetim
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Fırsat Köşesi
İsimlerin Gizemi
85 TL
Kuantum Koçluk Programı
115 TL
Kuantum Sıçraması
85 TL
Doğum Tarihinizdeki Şifre
199 TL
Esmaların Gizli Hazinesi
120 TL
Burçlar ve Esmalar
99 TL
Kelebekleri Özgürleştirmek
75 TL
Reklam Köşesi
Planet Saatleri ve Esmalar
İsim ve Doğum Tarihi Analizi
Çalıştığımız Bankalar

Caferuj.com.tr - Aralık 2014

2015'te burcunuzu bu kitaptan okuyun

2015'te burcunuzu bu kitaptan okuyun

Kuantum Koçu ve Eğitmeni Yazar Nilda Ferhan Efeçınar ile Astrolog Şara Eylem Calp'in birlikte kaleme aldığı 2015 Aylık Burç Yorumları ve Olumlamaları kitabı, okurlar için sürprizlerle dolu. Yıllık astroloji yorumları yapan bir kitabının çok ötesinde bir içerik sunan kitapta, her aya ait 12 burç yorumunun yanı sıra, o aya özel olumlamalar ve Esmalarla yapılabilecek çalışmalar da yer alıyor.

Aylara göre bölümlenen kitapta, 12 burcun o aya ait yorumu yapılıyor. Yorumlar, Sağlık, Aşk ve İlişkiler, İş, Kariyer ve Para başlıkları altında verilirken, her burç için o ayki haritanın saptamalarına özel bir olumlama da beraberinde öneri olarak yer alıyor. Olası olumsuz durumları engellemek ya da dönemsel olarak ihtiyaç duyulan enerjileri hayatımıza çekebilmemiz amacıyla yapılması önerilen Esma Zikir çalışmaları da, aylık olarak yorumların altında sunuluyor.

Nilda Ferhan Efeçınar, kitabın özel kurgusuyla ilgili olarak, Allah'ın sıfatları olan Esmalardan bazılarının bizlere de bahşedildiğini, kimimizde güçlü kimimizde zayıf etkiler yaratan bu sıfatların, doğru zamanda doğru sayılarda zikredilmesinin, kişide hâlihazırda var olan şuaları aktive edebileceğini ya da güçlendirebileceğini söylüyor.

Sadece burç yorumu olmanın çok ötesinde, özel bir kurgu ve bilgi disipliniyle şekillenen kitapta, toplam 144 olumlama yer alıyor. Okurların kendi olumlamama cümlelerini nasıl üretilebileceğinin de anlatıldığı kitapta, okurların bu olumlamalarını yazabilecekleri alanlar da bulunuyor.
Kuantum Düşünce Bilgileri ışığında hazırlanan kitap, doğduğumuz andan itibaren etkisi altında olduğumuz astrolojik kaynaklı şuaları, düzenli olarak yapılan olumlamalar ve Esma Zikir çalışmalarıyla kendi yaşamsal enerji alanımıza çekebileceğimiz iddiasını taşıyor.