Sepetim
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Fırsat Köşesi
İsimlerin Gizemi
85 TL
Kuantum Koçluk Programı
115 TL
Kuantum Sıçraması
85 TL
Doğum Tarihinizdeki Şifre
199 TL
Esmaların Gizli Hazinesi
120 TL
Burçlar ve Esmalar
99 TL
Kelebekleri Özgürleştirmek
75 TL
Reklam Köşesi
Planet Saatleri ve Esmalar
İsim ve Doğum Tarihi Analizi
Çalıştığımız Bankalar

Cadde.milliyet.com.tr - Şubat 2010

İsminiz kişiliğinizi etkiliyor

İsminiz kişiliğinizi etkiliyor Kuantum koçluğu ve isimlerin kişiliğe etkisini 'Kuantum Eğitim ve Danışmalık'ın kurucusu Nilda Ferhan Efeçınar'la konuştuk.

Kuantum koçluğu nedir?
Kuantum felsefesinin etkin olduğu bir koçluk sistemi. Kendine özgü teknikleri bünyesine toplamış.

Kuantum koçluk merkezi kimlere hizmet veriyor?
Merkez, yaşam ve öğrenci koçluğu olarak iki gruba ayrılıyor. Her yaştan ve her meslekten herkese hizmet veriyoruz Kuantum koçları kişilerin içinde gizli bir potansiyel olarak duran zihinsel enerjiyi harekete geçirirler. Mesela SBS ve ÖSS'ye hazırlanan öğrencilerin özgüvenlerini geliştirerek derslere hakim olmalarını sağlıyoruz.

Kuantum koçluğuyla mutluluğa ulaşılır mı?
Mutluluk, içinde bulunduğumuz durumun adıdır. Kimileri kendilerini güvende hissettiğinde, kimileri güçlü hissettiğinde, kimileri de aşk dolu hissettiğinde mutluluğa ulaşır. Kuantum koçluğunun amacı, kişileri mutlu olacakları hislere taşımak. Fransızlar bir 'an'ı üç saniye olarak belirlemiş. Önemli olan anda mutlu olabilmektir. Anda mutlu olabilmek her anın keyfini çıkarmalıyız. Kuantum koçluğuyla mutluluğu yakalayabiliriz.

İsimlerimiz kişiliğimizi etkiliyor mu?
Kuantum koçluğuyla isim enerjileri çalışmalarımın birbirine dolaylı etkisi var. İsmimizle bize her hitap edildiğinde, harflerin enerjisi bedenimizi ve zihnimizi etkiler. Bazı harfler çok güçlüdür ve yüksek enerji almamızı sağlar, bazı harfler enerjimizi aşağıya çeker. Kısaca söylemek gerekirse, harfler ismimizin içinde bulunduğu enerji seviyesine etki ederek yaşamımızdaki deneyimleri ve kişiliğimizi etkiler. Kendisine ek isim çalışması yaparak isim verdiğimiz kişilerin yaşamlarında olumlu değişiklikler gördük.

Hangi durumlarda ek isim almalıyız?
Bazı kişilerin isim ve soyadlarına baktığımızda kimilerinde para, kimilerinde aşk enerjisini taşıyan harfler bulunmuyor. Para onlara gelmiyor, evlenemiyor, ya da sıklıkla hastalanıyorlar. Bu kişiler ek isim kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra hayatlarında değişmeler yaşanıyor. Hayatlarında eksiklikler yaşayanlar ek isim almalı.

Çocuklarına isim düşünen ailelere hangi isimleri önerirsiniz?
İsimler farklı enerjilere bürünebilir. Erkek çocuklar için Acun, Doruk, Serdar, Arda gibi isimler yüksek enerjilidir. Kızlar için Sude, Şahika, Belinda, Alya, Duru, Zeynep gibi isimler güzeldir. Ama soyağacı çalışması yapılmasını öneririm.

Dikkat edilmesi gereken isimler?
Bazı isimlerin genel enerjilerinde üzüntü ve şansızlık bulunmaktadır. Sinem, Asiye, Haluk, Tuğba, Gül ve 'R' ve 'H' harflerinin yan yana gelmesinden oluşan isimleri pek önermiyorum. 'Ö' ve 'Ü' harfleriyle başlayan isimlerin de enerjileri genellikle düşük ve hayatta engellerle karşılaşabiliyorlar.

Röportaj: Senem Aydın